Wendy en Viola; Zeeuwse zussen

Zilte zeelucht omringde onze jeugdjaren. Een deel op Walcheren. En een deel in Zeeuws Vlaanderen met akkers en polders. Waar het altijd waait.
Als zussen werken we veel samen, wonen we twee straten van elkaar. In groen Bilthoven. Hebben we daar kinderen, een huis en een bloeiende tuin. Delen we liefde voor theater, dans, beeldende kunst, literatuur, onderwijs, praktische filosofie en de mens.  Deze liefdes vormen een rode draad in onze studies en werkend leven.

Kennismaken met betrekking tot uitvaartbegeleiding, doen we altijd samen. We stralen hiermee vertrouwen, betrokkenheid en warmte uit. We delen kennis, voelen ons beiden verantwoordelijk en bieden hoge kwaliteit; in aandacht, begeleiding, creativiteit en contact.

Viola kan tot in de puntjes organiseren. Heeft zakelijk inzicht en tact. Houdt van beeld en vorm. Is een planner. Met daadkracht.
Wendy werkt organisch. Is vragenmaker. Twijfelvaardig. Liefde voor taal. En gaat moeilijke gesprekken aan.

Samen zijn we creatieve denkers en doeners.

Nieuwsgierig naar de ander. Stellen we vragen. Delen we prikkels uit. En luisteren we scherp. Werken we met en vanuit vertrouwen. Met open houding. Met lef. Met verwondering.

‘Samen zijn we één plus één is drie’